Italië

Fiorentina - Monza

Met de rust staat Fiorentina op een 1-0 voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Monza in de Serie A op woensdag, maar in de tweede helft van de uitwedstrijd komt het team goed terug en maakt de gelijkmaker 1-1.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Arthur Mendonça Cabral scoorde in de 19de minuut, op aangeven van Lucas Martínez.

Het volgende doelpunt liet lang op zich wachten. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Carlos Augusto Zopalato Neves gelijk voor Monza met een assist van Patrick Ciurria. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1.

Fiorentina heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Monza twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Fiorentina dit seizoen.

Fiorentina staat na deze wedstrijd op de tiende plek met 20 punten, terwijl Monza op de vijftiende positie staat met 17 punten.

Op zaterdag 7 januari om 15.00 uur ontvangt Fiorentina Sassuolo in het U-Power Stadium.