Lazio kampt in aanloop naar duels met Napoli en AZ met personele problemen

Reacties

Lazio won maandagavond met flink wat moeite van de nummer negentien van de competitie Sampdoria. In aanloop naar de duels met Napoli en AZ kampt de ploeg van Maurizio Sarri met de nodige problemen.

Lazio kampt in aanloop naar duels met Napoli en AZ met personele problemen
© Pro Shots
Lazio
Lazio
1 - 0
Sampdoria
Sampdoria

Tien minuten voor tijd schoot Luis Alberto op prachtige wijze de verlossende en winnende treffer binnen in de bovenhoek. Daardoor houdt Lazio toch drie punten over aan een matige pot. 'Maar het was te verwachten dat we niet op ons best waren', zei Sarri na afloop in gesprek met Sky Sport Italia.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 64-jarige Italiaan moest behoorlijk puzzelen. Niet alleen met zijn opstelling, maar ook met de wissels. 'De ene helft bestond uit vijf of zes spelers die donderdag nog in actie zijn gekomen in Roemenië en de andere helft waren spelers die net terug waren van een blessure. We moesten de terugkeer van Sergej Milinkovic-Savic, Pedro en Mattia Zaccagni vroegtijdig forceren, omdat we vrij ernstige personele problemen hebben.'

Sarri was wel zeer te spreken over doelpuntenmaker Alberto, die volgens hem een van de belangrijkste spelers van Lazio is. 'Hij weet precies wat ik wil. Op een bepaald moment in het seizoen zag ik hem op een hele andere manier gaan trainen, met een vastberadenheid die ik nog niet eerder bij hem zag. In het begin had hij moeite met wat ik van hem vroeg, maar nu is hij heel belangrijk voor ons. Hij verkeert in uitzonderlijk goede vorm.'

Komende vrijdag speelt Lazio uit bij koploper Napoli en vier dagen later volgt de eerste ontmoeting met AZ in de Conference League in eigen huis.

Napoli
Napoli
0 - 1
Lazio
Lazio
Lazio
Lazio
1 - 2
AZ
AZ
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.