Marten de Roon heeft zijn vrouw ingeruild

Reacties

Marten de Roon heeft (tijdelijk) zijn vrouw ingeruild. Dat maakte de middenvelder van Atalanta donderdag bekend. En niet voor de minste: de Europa League-trofee heeft een nachtje bij de international van Oranje mogen doorbrengen.

Marten de Roon heeft zijn vrouw ingeruild
© Pro Shots & X: @Dirono
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
3 - 0
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Hoewel De Roon zelf geblesseerd was woensdagavond, wonnen zijn ploeggenoten van Atalanta de Europa League-finale van de Duitse kampioen Bayer Leverkusen. In de ochtend plaatste De Roon een gevatte opmerking op zijn sociale media, die vervolgens massaal werd geliket en gedeeld.

'Ik heb mijn vrouw een berichtje gestuurd dat ik in bed heb gelegen met een nieuwe liefde.' Bijgaand een foto van De Roon samen met de trofee. Of zijn geliefde vrouw Ricarda nog terug mag komen, valt te bezien. De concurrentie is immers moordend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.