Scheidsrechter die Giménez rood gaf fluit Feyenoord opnieuw

Reacties

Scheidsrechter Anthony Taylor is door de UEFA aangesteld voor de Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid van aanstaande dinsdag. Voor beide clubs wordt het een weerzien met de Engelse arbiter, voor Feyenoord is het niet direct een prettig weerzien.

Scheidsrechter die Giménez rood gaf fluit Feyenoord opnieuw
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 3
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Taylor floot Feyenoord twee keer eerder in Europees verband. Twee seizoenen geleden was hij leidsman bij de gewonnen wedstrijd tegen Partizan Belgardo in de knock-outfase van de Conference League, een jaar later hanteerde hij de fluit bij de pijnlijke uitschakeling van Feyenoord tegen AS Roma in de kwartfinale van de Europa League.

Feyenoord had de heenwedstrijd tegen de Italianen met 0-1 gewonnen en stevende door een 1-1 stand af op een plek in de halve finale. Vlak voor tijd zorgde Paulo Dybala echter voor een verlenging, waarin Roma aan het langste eind trok. Vlak voor het einde van de tweede helft van de verlenging deelde Taylor nog een rode kaart uit aan Giménez, die daardoor dit seizoen de eerste twee duels in de groepsfase van de Champions League moest missen. Inmiddels is de Mexicaan terug bij Feyenoord en treft hij dus weer Taylor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.