Feyenoord - RKC Waalwijk

Het gaat goed met Feyenoord in de Eredivisie, er werd ook in het duel met RKC Waalwijk een zege behaald. De winst van zondag in het Stadion Feijenoord betekent de achtste zege op rij voor Feyenoord. 1-0 kwam na een eigen doelpunt van Yassin Oukili in de 29e minuut. Igor Paixão vergrootte de marge naar 2-0 na meer dan een half uur. Quilindschy Hartman bracht in de 39ste minuut Feyenoord op 3-0, met een assist van Oussama Idrissi. Direct na de rust liet Igor Paixão zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Feyenoord. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Santiago Giménez en bouwde de voorsprong uit met een assist van Orkun Kökcü. Julen Lobete Cienfuegos verkleinde de marge voor RKC Waalwijk in de 68ste minuut. Maar RKC Waalwijk was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. In de vijf laatste wedstrijden heeft Feyenoord vijf overwinningen behaald, terwijl RKC Waalwijk twee overwinningen en drie nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Feyenoord op zondag 16 april om 16.45 uur, in een uitwedstrijd, tegen Cambuur. RKC Waalwijk ontvangt zaterdag 15 april om 18.45 uur Groningen.