Feyenoord - FC Volendam

Het gaat goed met Feyenoord in de Eredivisie, er werd ook in het duel met FC Volendam een zege behaald. De winst van zondag in het Stadion Feijenoord betekent de vijfde winst op rij voor Feyenoord.

FC Volendam eindigde de wedstrijd met 10 spelers nadat 1 speler van het team van het veld werd gestuurd.

Al vroeg in de wedstrijd nam het bezoekende team een voorsprong, toen Daryl van Mieghem scoorde na 12 minuten, op aangeven van Henk Veerman. Direct na de rust bracht Santiago Giménez Feyenoord langszij.

De 2-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Damon Mirani van Feyenoord, wat het eindresultaat was, in de 74ste minuut.

Een rode kaart in de 94ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Xavier Mbuyamba van FC Volendam.

Op dit moment heeft Feyenoord 58 punten en staat op de eerste plaats, terwijl FC Volendam met 23 punten op de veertiende positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt Feyenoord op zondag 19 maart om 14.30 uur bij Ajax. FC Volendam ontvangt vrijdag 17 maart om 20.00 uur Fortuna Sittard.