FC Volendam - FC Emmen

In de Eredivisie heeft FC Volendam zaterdag thuis gewonnen van FC Emmen. Nadat er in de eerste helft niet werd gescoord, trok Volendam de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe: 3-1.

In de 46e minuut nam FC Volendam een voorsprong door een eigen doelpunt van Filip Stankovic.

Benaissa Benamar maakte in de 67ste minuut gelijk voor FC Volendam.

De 2-1 voorsprong werd in de laatste minuten gemaakt toen Bilal Ould-Chikh het doel vond voor FC Volendam.

FC Volendam 3-1 toen Daryl van Mieghem het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 92ste minuut.

Voor FC Emmen was het de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Volendam twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl FC Emmen drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

FC Volendam staat nu op de veertiende plek met 23 punten, terwijl FC Emmen op de zestiende plaats staat met 18 punten.

De volgende wedstrijd voor FC Volendam is uit tegen Feyenoord. De teams staan op zondag 12 maart om 20.00 uur tegenover elkaar. FC Emmen neemt het zaterdag 11 maart om 16.30 uur thuis op tegen Excelsior.