FC Emmen - Fortuna Sittard

0 - 1
Expected goals1.1 - 1.5

Fortuna Sittard heeft de uitwedstrijd tegen FC Emmen in de Eredivisie zaterdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Özyakup.

Het duurde tot de 76ste minuut voordat Oguzhan Özyakup, op aangeven van Iñigo Córdoba, Fortuna Sittard op voorsprong bracht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Emmen één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Fortuna Sittard drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van FC Emmen dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Fortuna Sittard met één doelpunt verschil.

FC Emmen heeft 16 punten en staat op de zestiende plek, terwijl Fortuna Sittard met 26 punten de tiende plaats inneemt.

De volgende speeldag speelt FC Emmen uit tegen Groningen. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 18 februari om 18.45 uur. Fortuna Sittard speelt vrijdag 17 februari om 20.00 uur uit tegen RKC Waalwijk.