NEC - FC Volendam

Na een doelpuntloze eerste helft heeft NEC de wedstrijd tegen FC Volendam in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won NEC de thuiswedstrijd in de Eredivisie zaterdag met 3-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 57ste minuut tot Iván Márquez scoorde, op aangeven van Philippe Sandler, en zo NEC op voorsprong bracht.

Landry Dimata voerde in de 66ste minuut de score verder op voor NEC.

NEC vergrootte de voorsprong verder, toen Pedro David Rosendo Marques scoorde, met een assist van Joris Kramer, in de 91ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

NEC heeft nu in drie achtereenvolgende wedstrijden geen tegendoelpunt gekregen.

NEC heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl FC Volendam twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

NEC staat na deze wedstrijd met 30 punten op de negende plaats, terwijl FC Volendam de nummer 14 is met 20 punten.

In de volgende wedstrijd gaat NEC op zondag 5 maart om 16.45 uur op bezoek bij Ajax. FC Volendam speelt zaterdag 4 maart om 18.45 uur thuis tegen FC Emmen.