Go Ahead Eagles - NEC

1 - 0
Expected goals0.8 - 0.3

Go Ahead Eagles heeft de thuiswedstrijd tegen NEC in de Eredivisie zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de eerste helft gemaakt door Stokkers.

In de 35ste minuut nam Go Ahead Eagles de leiding via Finn Stokkers, op aangeven van Isac Lidberg.

Go Ahead Eagles heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl NEC één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van Go Ahead Eagles dit seizoen. De nederlaag was ook voor NEC de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

Met 22 punten staat Go Ahead Eagles op de twaalfde plaats, terwijl NEC met 23 punten op de tiende plek staat.

De volgende speeldag speelt Go Ahead Eagles op zondag 12 februari om 12.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Sparta Rotterdam. NEC ontvangt zaterdag 11 februari om 18.45 uur Cambuur.