Go Ahead Eagles - FC Utrecht

Utrecht heeft in de rust met 1-2 voor gestaan in de Eredivisie-wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. In de tweede helft kwam Go Ahead terug met de gelijkmaker: 2-2. Het duel eindigde in 2-2.

0-1 kwam na een eigen doelpunt van Willum Willumsson in de derde minuut.

Go Ahead Eagles maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Bobby Adekanye scoorde in de 10de minuut.

Sander van de Streek passeerde drie minuten later de doelman en nam een voorsprong voor Utrecht.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. De gelijkmaker voor Go Ahead Eagles werd in de 90ste minuut gemaakt door Sylla Sow.

Dat betekent dat Go Ahead Eagles nu elf wedstrijden achter elkaar ongeslagen is.

Go Ahead Eagles heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer gelijk gespeeld, terwijl Utrecht drie overwinningen en twee keer gelijk gespeeld heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Go Ahead Eagles dit seizoen.

Op dit moment heeft Go Ahead Eagles 19 punten en staat op de tiende plaats, terwijl Utrecht met 26 punten op de zevende positie staat.

De volgende wedstrijd voor Go Ahead Eagles is thuis tegen AZ. De teams staan op woensdag 25 januari om 18.45 uur tegenover elkaar. Utrecht neemt het zondag 22 januari om 14.30 uur uit op tegen Twente.