FC Utrecht - Feyenoord

Utrecht heeft in de Eredivisie punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het duel eindigde in 1-1.

Jens Toornstra opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Bas Dost.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. De gelijkmaker voor Feyenoord werd in de 90ste minuut gemaakt door Alireza Jahanbakhsh, op aangeven van Ezequiel Bullaude.

Dit resultaat was voor Feyenoord de achtste ongeslagen wedstrijd achter elkaar.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht vier overwinningen behaald en één keer gelijk gespeeld, terwijl Feyenoord drie overwinningen en twee keer gelijk gespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Utrecht dit seizoen.

Dit betekent dat Utrecht op de zevende plek staat met 25 punten en dat Feyenoord bovenaan staat met 34 punten.

Op zondag 15 januari speelt Utrecht om 14.30 uur uit tegen Go Ahead Eagles in Stadion Galgenwaard en neemt Feyenoord het uit op tegen Groningen om 16.45 uur in het Euroborg.