RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles

RKC Waalwijk heeft Go Ahead Eagles met 3-1 verslagen in de Eredivisie op woensdag. RKC Waalwijk begon de wedstrijd goed en nam na 24 minuten de leiding via Mats Seuntjens, op aangeven van Yassin Oukili. Direct na de rust bracht José Fontán Go Ahead Eagles langszij. Michiel Kramer bracht RKC Waalwijk op voorsprong in de 71ste minuut met een assist van Seuntjens. Oukili diepte de voorsprong van RKC Waalwijk uit met een assist van Seuntjens, in de 78ste minuut. Go Ahead Eagles heeft voor de vierde keer achter elkaar geen overwinning behaald. In de vijf laatste wedstrijden heeft RKC Waalwijk twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit betekent dat RKC Waalwijk op de negende plek staat met 25 punten en dat Go Ahead Eagles op de twaalfde positie staat met 19 punten. In de volgende wedstrijd speelt RKC Waalwijk op zaterdag 4 februari om 21.00 uur bij Excelsior. Go Ahead Eagles ontvangt zondag 5 februari om 14.30 uur NEC.