Feyenoord - NEC

Feyenoord wint met 9-7 in de thuiswedstrijd tegen NEC in de KNVB Beker. Na twee helften spelen staan beide teams op 2-2 maar in de blessuretijd maakte Feyenoord het verschil en keerde met de zege huiswaarts.

Voor NEC werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

NEC nam de leiding in de 33ste minuut via Calvin Verdonk, met een assist van Oussama Tannane.

Kort voor de rust liet Pedro David Rosendo Marques zich gelden en vergrootte de marge naar 2-0 voor NEC, op aangeven van Elayis Tavsan.

In de 89ste minuut moest NEC verder met een man minder toen Philippe Sandler van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

Het doelpunt dat de score milderde naar 2-1 werd in de 90ste minuut gemaakt toen Orkun Kökcü het doel vond voor Feyenoord.

Maar Feyenoord had nog tijd voor een gelijkmaker. Igor Guilherme Barbosa da Paixão scoorde in de 92ste minuut, op aangeven van Javairô Dilrosun.

Vier minuten later passeerde Jordy Bruijn de doelman en nam NEC een voorsprong.

Twee minuten later passeerde Santiago Giménez de doelman, met een assist van Dilrosun, en maakte Feyenoord gelijk.

Feyenoord 4-3 voorsprong kwam toen Dilrosun scoorde, op aangeven van Mimeirhel Benita, in de 116ste minuut.

Twee minuten later maakte NEC gelijk toen Bruijn nog een keer de doelman passeerde.