FC Emmen - Go Ahead Eagles

Thuisploeg FC Emmen en Go Ahead Eagles hebben zondag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eredivisie: 2-2.

Het bezoekende team opende de score in de 9de minuut via Jay Idzes.

Jeroen Veldmate bracht in de 40ste minuut FC Emmen op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Bobby Adekanye Go Ahead Eagles een voorsprong met een assist van Finn Stokkers.

De gelijkmaker voor FC Emmen werd in de 90ste minuut gemaakt door Ole Romeny, op aangeven van Mark Diemers.

FC Emmen heeft voor de vijfde keer op rij geen overwinning behaald.

In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Emmen drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het negende gelijkspel van FC Emmen dit seizoen.

Op dit moment heeft FC Emmen 18 punten en staat op de zestiende plaats, terwijl Go Ahead Eagles met 26 punten op de elfde positie staat.

In de volgende wedstrijd speelt FC Emmen op zaterdag 4 maart om 18.45 uur bij FC Volendam. Go Ahead Eagles ontvangt zondag 5 maart om 20.00 uur Cambuur.