Go Ahead Eagles - FC Twente

Het was lang geleden dat Twente in de Eredivisie een wedstrijd afsloot met een nederlaag, maar zondag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles is er een einde gekomen aan de reeks van twaalf ongeslagen wedstrijden: 2-0.

De thuisploeg startte goed en nam in de 6de minuut de leiding via Philippe Rommens, op aangeven van José Fontán.

Isac Lidberg bracht in de 16de minuut Go Ahead Eagles op 2-0, met een assist van Rommens. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 winst voor Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Twente één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

Go Ahead Eagles staat nu op de twaalfde positie met 25 punten, terwijl Twente de nummer 5 is met 40 punten.

Op zondag 26 februari start om 14.30 uur een uitwedstrijd voor Go Ahead Eagles tegen FC Emmen in De Oude Meerdijk. Twente speelt op dezelfde dag om 16.45 uur uit tegen PSV in het Philips Stadion.