Feyenoord deelt snel goed nieuws over Kasanwirjo na schrikmoment

Reacties

Het gaat weer goed met Neraysho Kasanwirjo. De Feyenoord-speler had na de uitwedstrijd tegen FC Emmen op het veld verzorging nodig, ogenschijnlijk vanwege ademhalingsproblemen.

Feyenoord deelt snel goed nieuws over Kasanwirjo na schrikmoment
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
1 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Direct na de 1-3 overwinning van de kampioen was te zien hoe teamgenoten zich rond Kasanwirjo hadden verzameld. De medische staf van Feyenoord ontfermde zich over de 21-jarige verdediger. De problemen bij de jonge Feyenoorder zorgden voor schrik, maar de grootste zorgen werden al snel weggenomen door de Rotterdammers.

Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökçü vertelde bij ESPN dat het weer beter ging met Kasanwirjo. 'Volgens mij kreeg hij moeilijk adem. We weten ook niet wat hij heeft, maar je wilt er dan wel omheen staan om te zien hoe het met hem gaat. Volgens mij reageert hij wel op alles', zei de captain.

Feyenoord deelde vervolgens een foto waarop Kasanwirjo een duim omhoog stak. 'Geen zorgen, alles gaat goed', luidde het bijschrift. Trainer Arne Slot onderstreepte die boodschap in zijn interview bij ESPN: 'Het gaat goed met hem. Hij is gewoon bij kennis. De dokter en de medische staf waren er heel snel bij om hem in de zijligging te leggen. Dat schijnt dan te moeten om adem te krijgen. Maar hij is constant bij kennis geweest en net in de kleedkamer zag ik alweer een smile op zijn gezicht. Op het moment dat je ziet dat jongens er omheen gaan staan, schiet de schrik je wel om het lijf. Maar toen ik erbij kwam, hoorde ik gelijk dat hij constant bij kennis was. Dat gaf wel een geruststellend gevoel, maar het meest prettige is om hem gewoon weer te zien lachen in de kleedkamer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.