Simons en Maatsen in de race voor eretitel Bundesliga

Reacties

Xavi Simons en Ian Maatsen zijn twee van de kandidaten om de prijs voor Talent van het Jaar in de wacht te slepen in Duitsland.

Simons en Maatsen in de race voor eretitel Bundesliga

Simons (RB Leipzig) en Maatsen (Borussia Dortmund) hebben concurrentie van twee andere spelers. Op de shortlist van de Bundesliga staan verder de namen van Victor Boniface (Bayer Leverkusen) en Maximilian Beier (Hoffenheim).

De nominatie van Maatsen is opvallend te noemen. De 22-jarige linksback speelt pas sinds medio januari voor Dortmund, dat hem huurt van Chelsea. De 21-jarige Simons wordt door Leipzig gehuurd van Paris Saint-Germain. De oud-PSV'er was in 31 Bundesliga-duels goed voor zeven doelpunten en dertien assists.

Met dertien doelpunten en negen assists had Boniface een belangrijk aandeel in de Bundesliga-titel van Leverkusen. Beier gold als revelatie bij Hoffenheim en scoorde vijftien keer in 32 optredens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.