Feyenoord - Go Ahead Eagles

De wedstrijd tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles in het Stadion Feijenoord is zondag in 3-0 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Feyenoord nu twaalf overwinningen op rij heeft behaald in de Eredivisie. De score werd in de 15de minuut geopend door Feyenoord via Oussama Idrissi, op aangeven van Mats Wieffer. Santiago Giménez bracht in de 18de minuut Feyenoord op 2-0, met een assist van Igor Paixão. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Barbosa da Paixão, met een assist van Wieffer, in de 54ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Feyenoord vijf overwinningen behaald, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Feyenoord speelt in de volgende wedstrijd uit tegen FC Emmen in De Oude Meerdijk, Go Ahead Eagles treft FC Volendam in de thuiswedstrijd in De Adelaarshorst. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 21 mei om 14.30 uur.