Feyenoord - FC Utrecht

Feyenoord wordt sterker en sterker in de Eredivisie. Ook de thuiswedstrijd zondag tegen Utrecht in het Stadion Feijenoord werd gewonnen met 3-1. Dat betekent dat Feyenoord nu tien overwinningen achter elkaar geboekt heeft. Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Sebastian Szymanski scoorde na 15 minuten, met een assist van Marcus Pedersen. Santiago Giménez bouwde in de 54ste minuut de voorsprong uit voor Feyenoord. Met nog acht minuten te spelen voerde Alireza Jahanbakhsh de score verder op voor Feyenoord. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 3-1 voor Utrecht werd gemaakt door Bas Dost, met een assist van Sean Klaiber. In de vijf laatste wedstrijden heeft Feyenoord vijf overwinningen behaald, terwijl Utrecht twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Feyenoord bovenaan de ranglijst terwijl Utrecht de zevende plaats inneemt. De volgende speeldag speelt Feyenoord op zondag 7 mei om 14.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Excelsior. Utrecht speelt zaterdag 6 mei om 20.00 uur uit tegen Cambuur.