FC Utrecht - Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft een goede zaak gedaan in de wedstrijd tegen Utrecht zaterdag in Stadion Galgenwaard. De Eredivisie-wedstrijd eindigde na een ruststand van 1-1 in 1-2.

Net voor de rust toen Anastasios Douvikas scoorde, op aangeven van Othmane Boussaid, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust bracht Edvardsen Go Ahead Eagles langszij.

Het beslissende doelpunt voor Go Ahead Eagles werd in de laatste minuten gemaakt door Willumsson, met een assist van José Fontán.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Utrecht dit seizoen. Dit was ook de derde overwinning van Go Ahead Eagles met één doelpunt verschil.

Met 38 punten staat Utrecht op de zevende plaats, terwijl Go Ahead Eagles met 29 punten op de elfde plek staat. Go Ahead Eagles heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Utrecht

Beide teams spelen op zondag 2 april hun volgende wedstrijd in de competitie. Utrecht zal om 14.30 uur in Stadion Galgenwaard thuis tegen FC Volendam spelen. Go Ahead Eagles neemt het om 12.15 uur thuis op tegen Ajax in De Adelaarshorst.