NEC - FC Utrecht

2 - 2
Expected goals2.1 - 1.6

Utrecht had bij de rust een 1-0 achterstand tegen NEC in de wedstrijd in de Eredivisie gehad, maar in de tweede helft kwam Utrecht goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2.

Na een half uur nam NEC de leiding, toen Landry Dimata scoorde, op aangeven van Oussama Tannane. Direct na de rust liet Dimata zich gelden voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor NEC.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Bas Dost namens Utrecht.

Othmane Boussaid maakte in de 67ste minuut gelijk voor Utrecht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NEC twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Utrecht één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het dertiende gelijkspel van NEC dit seizoen.

NEC speelt op zaterdag 18 maart om 21.00 uur in het Goffertstadion uit tegen RKC Waalwijk. Op dezelfde dag speelt Utrecht om 16.30 uur thuis tegen Go Ahead Eagles in Stadion Galgenwaard.