FC Utrecht - Fortuna Sittard

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Fortuna Sittard het duel met Utrecht in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Fortuna de uitwedstrijd in de Eredivisie vrijdag met 2-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 59ste minuut tot Anastasios Douvikas scoorde en zo Utrecht op voorsprong bracht.

Kristijan Bistrovic maakte in de 68ste minuut gelijk voor Fortuna Sittard.

Het beslissende doelpunt voor Fortuna Sittard werd gemaakt door Tijjani Noslin, met een assist van Burak Yilmaz.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Fortuna Sittard twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Utrecht dit seizoen. Dit was ook de zesde overwinning van Fortuna Sittard met één doelpunt verschil.

Utrecht staat nu op de zevende plek met 37 punten, terwijl Fortuna Sittard de nummer 11 is met 29 punten.

De volgende speeldag speelt Utrecht uit tegen NEC, op zondag 12 maart om 12.15 uur. Fortuna Sittard speelt zaterdag 11 maart om 18.45 uur thuis tegen Twente.