RKC Waalwijk - Fortuna Sittard

De eerste helft is vrijdag nog doelpuntloos gebleven in de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Fortuna Sittard, maar in de tweede helft nam Waalwijk de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 3-1.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Burak Yilmaz zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Iñigo Córdoba, en Fortuna Sittard op voorsprong bracht.

Michiel Kramer maakte gelijk voor RKC Waalwijk met een assist van Florian Jozefzoon, in de 76ste minuut.

De 2-1 voorsprong werd in de laatste minuten gemaakt toen Julen Lobete Cienfuegos het net vond voor RKC Waalwijk.

RKC Waalwijk 3-1 toen Jozefzoon het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, in de 90ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft RKC Waalwijk drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Fortuna Sittard drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

In de huidige stand heeft RKC Waalwijk 29 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Fortuna Sittard met 26 punten op de tiende positie staat.

De volgende speeldag speelt RKC Waalwijk op zaterdag 25 februari om 18.45 uur bij Heerenveen. Fortuna Sittard ontvangt zondag 26 februari om 12.15 uur Feyenoord.