Sparta Rotterdam - FC Utrecht

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Utrecht de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Utrecht de uitwedstrijd in de Eredivisie vrijdag met 3-0.

Voor Sparta Rotterdam werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

In de 49ste minuut werd Adil Auassar van Sparta Rotterdam van het veld gestuurd met een rode kaart.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 74ste minuut voordat Victor Jensen Utrecht op voorsprong bracht, met een assist van Sander van de Streek.

De 2-0 werd in de laatste minuten gemaakt toen Othmane Boussaid het doel vond voor Utrecht, op aangeven van Jens Toornstra.

Utrecht vergrootte de voorsprong verder, toen Anthony Descotte scoorde, op aangeven van Jensen, in de 90ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Sparta Rotterdam één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Utrecht twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

Dit betekent dat Sparta Rotterdam op de zesde plaats staat met 37 punten en dat Utrecht op de zevende plek staat met 37 punten.

De volgende wedstrijd voor Sparta Rotterdam is uit tegen Excelsior. De teams staan op zondag 5 maart om 12.15 uur tegenover elkaar. Utrecht neemt het vrijdag 3 maart om 20.00 uur thuis op tegen Fortuna Sittard.