FC Utrecht - Spakenburg

Spakenburg heeft geprobeerd de controle te krijgen over de KNVB Beker-wedstrijd tegen Utrecht die dinsdag in Stadion Galgenwaard plaatsvond. Dat leidde tot een 4-1 winst.

Spakenburg opende de score na 12 minuten na een doelpunt van Wimilio Vink, met een assist van Luuk Admiraal.

Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Admiraal en vergrootte de voorsprong met een assist van Floris van der Linden.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Anastasios Douvikas namens Utrecht met een assist van Sander van de Streek. Maar Utrecht was niet bij machte vaker te scoren.

Twee minuten later passeerde Masies Artien de doelman en voerde Spakenburg de voorsprong op.

Van der Linden voerde de score verder op in de 75ste minuut met een assist van Vince Dekker.

Toon alleen TOTO KNVB-Beker-duels

FC Utrecht en Spakenburg hebben niet eerder een TOTO KNVB-Beker-duel tegen elkaar gespeeld.