SC Cambuur - Go Ahead Eagles

De spelers van Cambuur hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Go Ahead Eagles met 1-4 versloegen in de thuiswedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na vijf duels op rij zonder winst voor Cambuur in de Eredivisie.

De score werd na 13 minuten geopend door Cambuur via Michael Breij, met een assist van Navarone Foor.

Mats Deijl bracht in de 25ste minuut Go Ahead Eagles op gelijke hoogte, op aangeven van Rashaan Fernandes.

Mimoun Mahi bracht in de 43ste minuut de thuisploeg opnieuw een voorsprong, met een assist van Foor. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Bjørn Johnsen en voerde de voorsprong op met een assist van Mahi.

Foor vergrootte de voorsprong in de 74ste minuut met een assist van Alex Bangura, dat bracht de uiteindelijke score op 4-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Cambuur één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Met 16 punten staat Cambuur op de achttiende plaats, terwijl Go Ahead Eagles met 26 punten op de twaalfde plek staat.

In de volgende wedstrijd speelt Cambuur op zondag 12 maart om 16.45 uur in een uitwedstrijd tegen PSV. Go Ahead Eagles ontvangt vrijdag 10 maart om 20.00 uur RKC Waalwijk.