Van Seumeren in de kleedkamer: 'Hij is ontevreden en dat begrijpen we'

Reacties

De nederlaag tegen Go Ahead Eagles komt hard aan in Utrecht. Na het laatste fluitsignaal stapte grootaandeelhouder Frans van Seumeren de kleedkamer in. En die liet zich gelden. Trainer Michael Silberbauer begreep dat wel.

Van Seumeren in de kleedkamer: 'Hij is ontevreden en dat begrijpen we'
© Pro Shots
FC Utrecht
FC Utrecht
1 - 2
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Het was een bijzonder gezicht. Tien minuten na het laatste fluitsignaal beende Van Seumeren de mixed zone binnen. Het gezicht van de grootaandeelhouder stond op onweer. Vervolgens sloeg hij rechtsaf de kleedkamer binnen. Op de gang kon het aanwezige journaille de suikeroom tekeer horen gaan.

Silberbauer was op dat moment ook in de kleedkamer. Een goed halfuur later pas liet hij zich zien bij de aanwezige journalisten. Uiteraard ging het daar veelal over het bezoek van Van Seumeren. 'Hij is teleurgesteld. Hij wil winnen. De eigenaar is ontevreden en dat begrijpen we', reageerde de Deen. 'Dat zijn we allemaal. We verwachten ook meer van onszelf.'

Van Seumeren staat bekend als een betrokken eigenaar. Toch laat hij zich zelden in de kleedkamer zien. Het was een teken dat de nederlaag tegen Go Ahead hard aankwam in Galgenwaard. Het was de zoveelste tegenvaller in de laatste weken. De vrije val werd ingezet tegen de amateurs van Spakenburg. Daar was de grootaandeelhouder een paar dagen goed ziek van.

Trainers vinden het doorgaans niet prettig wanneer een eigenaar zijn gezicht laat zien. Het wordt toch gezien als een veilige plek. De Deen kan daar op dit moment weinig mee. 'Hij is de eigenaar. Luister, het is emotioneel nu. Wij zijn niet tevreden met waar we nu staan. We moeten een weg vinden om hier uit te komen', klonk het teneergeslagen. 'We moeten uit deze spiraal zien te komen. We moeten het omdraaien.'

Op datzelfde moment werd de vrije zondag ingetrokken. De selectie van FC Utrecht dient zich morgen gewoon in Overvecht te melden.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.