FC Utrecht - FC Twente

Utrecht heeft de thuiswedstrijd tegen Twente in de Eredivisie zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Van de Streek. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 70ste minuut tot Sander van de Streek scoorde en zo de 1–0 voor Utrecht vastlegde, een doelpunt dat de wedstrijd besliste. In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Twente drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Utrecht dit seizoen. De nederlaag was ook voor Twente de derde nederlaag met één doelpunt verschil. Utrecht staat na deze wedstrijd met 45 punten op de zevende plaats, terwijl Twente op de zesde plek staat met 51 punten. Utrecht neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Feyenoord, op zondag 23 april om 16.45 uur in het Stadion Feijenoord. Op dezelfde dag speelt Twente om 12.15 uur thuis tegen Sparta Rotterdam in De Grolsch Veste.