Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard

Go Ahead Eagles heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie zondag met 2-0 gewonnen. Blomme en Willum Willumsson zorgden beiden voor een doelpunt. Go Ahead Eagles opende de score na 17 minuten na een doelpunt van Willumsson. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Blomme bouwde de voorsprong uit in de 75ste minuut met een assist van Isac Lidberg, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0. In de vijf laatste wedstrijden heeft Go Ahead Eagles twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Fortuna Sittard één overwinning en vier nederlagen heeft. Met nog vier speelronden voor de boeg staat Go Ahead Eagles op de tiende plaats op de ranglijst en Fortuna Sittard bezet de twaalfde plaats. Op zondag 7 mei speelt Go Ahead Eagles om 14.30 uur thuis tegen Groningen in De Adelaarshorst en neemt Fortuna Sittard het thuis op tegen Vitesse om 16.45 uur in het Fortuna Sittard Stadion.