FC Volendam - Fortuna Sittard

FC Volendam heeft vrijdag gewonnen van Fortuna Sittard. Het duel in de Eredivisie eindigde na een ruststand van 1-0 in een zege voor de thuisploeg: 2-1 in het Kras Stadion.

Net voor de rust toen Eiting scoorde, op aangeven van Walid Ould-Chikh, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 0-1. Direct na de rust vergrootte Buur de voorsprong van FC Volendam.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Tijjani Noslin namens Fortuna Sittard met een assist van Úmaro Embaló. Maar Fortuna Sittard was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd, dat bracht de uiteindelijke score op 2-1.

FC Volendam heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Fortuna Sittard één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van FC Volendam dit seizoen. De nederlaag was ook voor Fortuna Sittard de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil.

FC Volendam staat na deze wedstrijd op de dertiende plek met 26 punten, terwijl Fortuna Sittard de nummer 11 is met 29 punten.

De volgende wedstrijd van FC Volendam is op zondag 2 april om 14.30 uur uit tegen Utrecht in Stadion Galgenwaard. Fortuna Sittard speelt op dezelfde dag om 16.45 uur thuis tegen Groningen in het Fortuna Sittard Stadion.