Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk

Het was uiteindelijk Go Ahead Eagles dat woensdag thuis tegen RKC Waalwijk de wedstrijd in de Eredivisie heeft gewonnen met 3-2. Al vroeg in de wedstrijd nam RKC Waalwijk een voorsprong, toen Michiel Kramer scoorde na 8 minuten, met een assist van Mats Seuntjens. Go Ahead Eagles maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Evert Linthorst scoorde in de 15de minuut. Mats Deijl bracht in de 23ste minuut de thuisploeg een voorsprong, met een assist van Isac Lidberg. Kramer scoorde nog een keer in de 55ste minuut. Het beslissende doelpunt voor Go Ahead Eagles werd in de laatste minuten gemaakt door Lidberg. Go Ahead Eagles heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl RKC Waalwijk twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Go Ahead Eagles dit seizoen. De nederlaag was ook voor RKC Waalwijk de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Go Ahead Eagles staat na deze wedstrijd op de elfde plaats met 33 punten, terwijl RKC Waalwijk op de achtste plek staat met 38 punten. De volgende wedstrijd, op zondag 23 april, speelt Go Ahead Eagles om 14.30 uur thuis tegen Fortuna Sittard in De Adelaarshorst. RKC Waalwijk zal het op dezelfde dag uit opnemen tegen AZ. Het duel start om 20.00 uur.