Excelsior - Go Ahead Eagles

De eerste helft is vrijdag zonder doelpunten gebleven in de Eredivisie-wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles, maar in de tweede helft nam Excelsior de controle over de wedstrijd en won uiteindelijk met 2-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 54ste minuut tot Couhaib Driouech scoorde, op aangeven van Kik Pierie, en zo Excelsior op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Willum Willumsson gelijk voor Go Ahead Eagles. Vier minuten later passeerde Julian Baas de doelman en nam Excelsior een voorsprong. In de vijf laatste wedstrijden heeft Excelsior twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Excelsior dit seizoen. De nederlaag was ook voor Go Ahead Eagles de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil. Excelsior speelt zijn volgende duel uit tegen Vitesse. De teams staan op zaterdag 22 april om 21.00 uur tegenover elkaar. Go Ahead Eagles neemt het woensdag 19 april om 18.45 uur thuis op tegen RKC Waalwijk.