Ajax - Fortuna Sittard

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie zondag met 4-0 gewonnen. De score werd in de 6de minuut geopend door de thuisploeg via Berghuis, met een assist van Jorge Sánchez. Ajax kwam op 2-0 toen Berghuis nog een keer scoorde, op aangeven van Dusan Tadic, in de 27ste minuut. Steven Bergwijn vergrootte in de 54ste minuut de voorsprong voor Ajax. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Kenneth Taylor scoorde, op aangeven van Berghuis, in de 86ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft Ajax drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Fortuna Sittard twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Op 16 april om 20.00 uur speelt Ajax een thuiswedstrijd tegen FC Emmen in het Johan Cruijff Arena. Fortuna Sittard treft dan in eigen huis AZ in het Fortuna Sittard Stadion.