FC Emmen - FC Twente

Twente heeft zondag het uitduel met FC Emmen gewonnen. De wedstrijd in de Eredivisie eindigde in 0-3. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 70ste minuut tot Michel Vlap scoorde en zo Twente op voorsprong bracht. Václav Cerny bouwde de voorsprong uit in de 75ste minuut met een assist van Vlap. Twente vond het net nogmaals via Vlap, op aangeven van Denilho Cleonise, in de 92ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 0-3. In de vijf laatste wedstrijden heeft FC Emmen twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Twente twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. In de volgende wedstrijd speelt FC Emmen op zondag 14 mei om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen AZ. Twente speelt vrijdag 12 mei om 20.00 uur thuis tegen NEC.