SC Cambuur - FC Emmen

De eerste helft van het duel in de Eredivisie tussen FC Emmen en Cambuur is zaterdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok uitploeg Emmen het duel naar zich toe: 1-2. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 68ste minuut tot Mitchel Paulissen scoorde, met een assist van Daniël van Kaam, en zo Cambuur op voorsprong bracht. Ahmed El Messaoudi maakte gelijk voor FC Emmen in de 78ste minuut. Het beslissende doelpunt voor FC Emmen werd gemaakt door Jeroen Veldmate, op aangeven van Mark Diemers. In de vijf laatste wedstrijden heeft Cambuur één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl FC Emmen twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de tiende nederlaag met één doelpunt verschil van Cambuur dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van FC Emmen met één doelpunt verschil. Op dit moment heeft Cambuur 16 punten en staat op de achttiende plaats, terwijl FC Emmen met 24 punten op de vijftiende positie staat. Op zondag 9 april start om 12.15 uur een uitwedstrijd voor Cambuur tegen Twente in De Grolsch Veste. FC Emmen speelt op dezelfde dag om 14.30 uur thuis tegen NEC in De Oude Meerdijk.