'Olympiakos wil na Marcelo opnieuw voormalige Real-ster strikken'

Reacties

Olympiakos Piraeus wil na Marcelo nóg een ex-speler van Real Madrid aantrekken. James Rodríguez moet volgens verschillende media op huurbasis overkomen van Al-Rayyan, waar de 31-jarige spelmaker wilde vertrekken.

'Olympiakos wil na Marcelo opnieuw voormalige Real-ster strikken'
© Pro Shots

James flirtte om die reden al openlijk met Valencia nadat die club Edinson Cavani had vastgelegd en werd ook in verband gebracht met Galatasaray. Het wordt dus Olympiakos, dat tot donderdagavond nog spelers kan aantrekken voordat de Griekse transferdeadline verstrijkt. De recordkampioen van Griekenland is met Al-Rayyan naar verluidt in gesprek over een huurconstructie, waarbij de club uit Qatar de helft van het miljoenensalaris van de Colombiaan doorbetaalt.

Zo lijkt Olympiakos na Marcelo opnieuw een voormalige topspeler met een geschiedenis bij Real Madrid te strikken. De Braziliaanse linksback werd onlangs groots onthaald in een volgepakt Karaiskakis Stadion, nadat hij transfervrij was overgekomen van De Koninklijke. James zal die beelden ongetwijfeld met enige jaloezie hebben bekeken. In Qatar was hij vanwege zijn blessuregevoeligheid niet geliefd bij de fans van Al-Rayyan, bleek onlangs nog na een competitieduel.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

James heeft bij zijn terugkeer in Europa dan ook iets te bewijzen. Zijn carrière leek twee jaar geleden na zijn transfervrije overstap naar Everton weer heel even in de lift te zitten, maar die opleving in Engeland was van korte duur. Vorig jaar verkochten The Toffees hem aan Al-Rayyan, waar James het ondanks zijn riante salaris niet naar zijn zin had. Het niveau van het voetbal viel hem tegen. In Griekenland mag de topscorer van het WK 2014 laten zien dat hij nog meekan op een hoger niveau.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Driess Saddiki sprak op VI PRO onlangs nog de hoop uit tegen James Rodríguez te mogen spelen in Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Olympiakos Piraeus
Meer over Olympiakos Piraeus
Meer J. Rodríguez
Meer over J. Rodríguez
Meer Marcelo
Meer over Marcelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.