James Rodríguez vertrekt door de achterdeur bij Everton

Reacties

James Rodríguez vervolgt zijn loopbaan in Qatar. Al-Rayyan maakt melding van de komst van de aanvallende middenvelder, die per direct is overgenomen van Everton.

James Rodríguez vertrekt door de achterdeur bij Everton
© Pro Shots

Met de transfer komt er een einde aan een kort huwelijk tussen James (30) en The Toffees. Marcel Brands haalde de Colombiaan vorig jaar binnen en herenigde hem met coach Carlo Ancelotti, met wie James eerder had samengewerkt bij Real Madrid. James kende een veelbelovende start in Engeland, maar kwam na de jaarwisseling al steeds minder vaak in actie.

Na het vertrek van Ancelotti, die terugkeerde naar Real Madrid, had James er ook wel weer genoeg van bij Everton. De technicus zette in op een transfer en Everton was, vanwege het hoge salaris van James, bereid om mee te werken. In de zomerse transferwindow werd er geen oplossing gevonden voor de situatie, maar nu nemen de Engelsen alsnog afscheid van het paradepaardje.

Voor James betekent zijn transfer naar Qatar een in ieder geval voorlopig afscheid van het Europese topvoetbal. De aanvaller ging in 2010 van het Argentijnse Banfield naar FC Porto en speelde vervolgens voor AS Monaco, Real Madrid, Bayern München en dus Everton. Hij heeft twee Champions League-titels op zijn naam staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Everton
Meer over Everton
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer J. Rodríguez
Meer over J. Rodríguez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.