'Superheld' James 'vernietigt' Spanje en mikt op terugkeer in La Liga: 'Waarom niet?'

Reacties

Spanje ging vrijdagavond enigszins verrassend onderuit tijdens een oefenduel met Colombia (0-1). Die nederlaag is volgens Spaanse media voornamelijk op het conto te schrijven van Luis Díaz, en met name James Rodriguez. De voormalig speler van Real Madrid werd na afloop bewierookt door de media.

'Superheld' James 'vernietigt' Spanje en mikt op terugkeer in La Liga: 'Waarom niet?'
© Pro Shots
Spanje
Spanje
0 - 1
Colombia
Colombia

Rodriguez begon nog op de bank in het London Stadium, de thuishaven van West Ham United waar het duel tussen Spanje en Colombia werd gespeeld. Na de rust kwam de Colombiaan binnen de lijnen. Mede door zijn inbreng wisten de Zuid-Amerikanen door een doelpunt van Daniel Muñoz te winnen. De assist kwam van de voet van Díaz, waar ze in Spanje met open mond naar keken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat laatste geldt ook voor Rodriguez, die een rol had bij de treffer van Muñoz. 'James en Díaz verslinden Spanje in Londen', kopt AS. 'Voetbal is van de voetballers die, na hoeveel jaren er ook verstrijken, hun magie niet verliezen. James is één van hen. Hij viel in de tweede helft in en bracht een Colombiaanse revolutie teweeg met zijn linkervoet.’

De lofzang over de 'magische' Rodriguez en Díaz gaat nog even verder. 'Toen James en Díaz hun superheldencape hadden aangetrokken, was er niemand die hen tegenhield. James, wie anders, verstuurde een pass naar Diáz die, na een paar schijnbewegingen, Muñoz bediende die met een halve volley kon scoren.'

Rodriguez solliciteert
Rodriguez zat een tijdje zonder club, maar staat nu onder contract bij het Braziliaanse São Paulo. De 32-jarige Colombiaan leek in de herfst van zijn carrière te zitten, al lijkt hij daar zelf niet zo over te denken. 'Als je bij het nationale team komt, moet je de dingen altijd goed doen en waarom zou je in de toekomst niet kunnen terugkeren naar LaLiga, een competitie waarin ik altijd al speelde en wilde spelen. Waarom kan ik niet terug?’, besluit hij in gesprek met Teledeporte.

Bekijk hier al onze video's
Meer J. Rodríguez
Meer over J. Rodríguez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.