'James Rodríguez staat op het punt bij nieuwe club te tekenen'

Reacties

James Rodríguez staat op het punt om zijn handtekening onder een contract bij Boca Juniors te zetten, zo wordt in Argentinië beweerd. De middenvelder zit sinds zijn vertrek bij Olympiakos zonder club en zal zich voor de komende drie jaar aan Boca verbinden.

'James Rodríguez staat op het punt bij nieuwe club te tekenen'
© Pro Shots

De Argentijnse journalist Javier Hernández Bonnet verzekerde op het Argentijnse medium Blu Radio dat de Colombiaan volgend seizoen in La Bombonera te aanschouwen is. De club neemt James echter niet zelf over, maar een bijzondere constructie moet hem naar Argentinië leiden. Een groep van zakenlieden slaat de handen ineen om hem te kunnen halen, maar neemt daarmee ook een deel van de rechten over.

Naast Boca Juniors zou ook Botafogo geïnteresseerd zijn in de middenvelder en hij werd gelinkt aan een terugkeer in La Liga. James tekende afgelopen zomer een contract bij Olympiakos, maar na zeven maanden besloten beide partijen in goed overleg uit elkaar te gaan. Net daarvoor was zijn contract bij het Qatarese Al-Rayyan ook al verscheurd.

James was ooit Gouden Schoen-winnaar op het WK 2014 en vertrok voor een bedrag van 75 miljoen euro van AS Monaco naar Real Madrid. In de absolute top heeft de inmiddels 31-jarige Colombiaan het nooit helemaal kunnen waarmaken. Hij speelde onder meer voor Bayern München en Everton. Daarnaast heeft hij al een verleden in Argentinië bij Banfield.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.