James Rodríguez vervolgt loopbaan in Brazilië

Reacties

James Rodríguez vervolgt zijn carrière bij São Paulo FC. De 32-jarige Colombiaan heeft een contract getekend in Brazilië tot de zomer van 2025.

James Rodríguez vervolgt loopbaan in Brazilië
© Pro Shots

Halverwege april werd het contract van Rodríguez bij het Griekse Olympiakos verscheurd. Zeven maanden eerder tekende hij een meerjarig contract in Piraeus, maar de samenwerking werd niet wat beide partijen ervan hadden verwacht. Nu, enkele maanden later, heeft Rodríguez in São Paulo een nieuwe werkgever gevonden. Eerder leek hij nog op weg naar Boca Juniors.

'Ik ben heel blij', vertelde James, die voor het eerst in zijn loopbaan voor een Braziliaanse club gaat spelen, via de clubkanalen. 'Het is een geweldige kans voor mij en mijn familie. Het is een nieuwe fase in mijn leven. Ik ben erg blij en heb een heel goed gevoel. Ik ben een man die graag bij een grote club speelt en dat is São Paulo.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

President van de club Julio Caseres is blij dat São Paulo zo'n grote naam binnen heeft kunnen halen. 'Het is een speler die geen commentaar nodig heeft. Hij heeft de bereidheid getoond deel te willen nemen aan het project São Paulo. Hij heeft een sterke band met Brazilië en kende de kracht van onze geliefde club al.' Na Envigado en Banfield wordt dit de derde Zuid-Amerikaanse profclub van James.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.