Per ongeluk breken been tegenstander kost Marcelo drie duels

Reacties

Marcelo heeft een schorsing van drie wedstrijden in de Copa Libertadores aan zijn broek gekregen. De Braziliaan ging begin deze maand ongelukkig op het been van Luciano Sánchez staan, waardoor zijn tegenstander zijn been brak.

Per ongeluk breken been tegenstander kost Marcelo drie duels
© Pro Shots
Argentinos Juniors
Argentinos Juniors
1 - 1
Fluminense
Fluminense

Het incident deed zich voor in de achtste finale van de Copa Libertadores tussen Argentinos Juniors en Fluminense. Marcelo rolde de bal onder zijn voet door en kwam bij de landing op het been van Sánchez terecht. De verdediger had direct door dat het been gebroken was en riep snel om hulp. Marcelo kreeg een rode kaart van de scheidsrechter en verliet in tranen het veld.

Inmiddels heeft de tuchtcommissie van de CONMEBOL bekendgemaakt dat Marcelo nog drie wedstrijden toe moet kijken. Woensdagavond was hij al niet van de partij in de return tegen Argentinos Juniors. Fluminense plaatste zich over twee duels (3-1) voor de volgende ronde. Dat betekent dat Marcelo sowieso beide wedstrijden in de kwartfinale tegen Olimpia mist en mogelijk het eerste duel in de halve finale.

Sánchez liep een breuk op tussen zijn scheenbeek en zijn kuitbeen. Daarnaast heeft hij zowel zijn voorste als zijn achterste kruisband gescheurd. Daarmee ligt hij minstens acht maanden uit de roulatie.

Let op, beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.