Kroos sluit één potentieel toekomstplan alvast uit: 'Gaat niet gebeuren'

Reacties

Toni Kroos hult zich nog in nevelen over wat de Duitse passkoning na dit seizoen wél gaat doen. De middenvelder van Real Madrid was in zijn thuisland wel uiterst duidelijk over wat níét op zijn planning staat: een terugkeer bij Bayern München.

Kroos sluit één potentieel toekomstplan alvast uit: 'Gaat niet gebeuren'
© Pro Shots
RB Leipzig
RB Leipzig
0 - 1
Real Madrid
Real Madrid

Kroos is terug in het oosten van Duitsland, waar hij ook opgroeide, want zijn ploeg speelt daar dinsdag tegen RB Leipzig in de Champions League. In navolging van de Spaanse pers toonde ook het Duitse journaille zich op de persconferentie geïnteresseerd in Kroos' toekomstplannen. Ze werden niet veel – maar wel iets – wijzer: Bayern München wordt het hoe dan ook niet. Kroos, desgevraagd, over een rentree bij Der Rekordmeister:

'Ik had vandaag wel vragen over mijn toekomst verwacht, maar deze niet', lachte Kroos. 'Ik ben altijd heel vereerd als iemand me erbij wil hebben, nog los van of dat hier het geval is. Maar ik kan in dit geval heel duidelijk zeggen: dat gaat niet gebeuren.' Kroos speelde tussen 2007 en 2014 in de Allianz Arena, een terugkeer gaat er dus niet van komen. Wel gaf hij toe na te denken over een terugkeer bij de nationale ploeg. 'Maar ik ben er nog niet over uit.'

Zo heeft Kroos genoeg om over na te denken. De 34-jarige middenvelder moet ook nog beslissen of hij zijn aflopende contract verlengt. Trainer Carlo Ancelotti liet tijdens zijn perspraatje weten het geen probleem te vinden dat Kroos die beslissing nog even voor zich uitschuift. 'Het hangt af van hoe ik me voel en van de persoonlijke plannen die ik heb. Ik wil mijn carrière afsluiten op een zo hoog mogelijk niveau', reageerde Kroos zelf.

Gedurende het drukke seizoen heeft Kroos weinig tijd om over dergelijke zaken na te denken, vandaar dat hij wacht met het nemen van een besluit. 'We zullen zien, ik neem de tijd voor mijn besluit, want ik wil dat het de juiste is. Ik vertel altijd de waarheid en de waarheid is dat ik het niet weet. Ik denk er nog over na wat ik ga doen, ik heb nog niets besloten. Ik ben blij dat veel mensen willen dat ik nog een jaar doorga, dat is positief. Beter dan andersom.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer T. Kroos
Meer over T. Kroos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.