Ten Hag maakt einde aan bizarre reeks van Rodri

Reacties

Aan de bizarre reeks van middenvelder Rodri is zaterdagavond een einde gekomen. De Spanjaard verloor met Manchester City de FA Cup-finale van Manchester United en ging voor het eerst in 75 wedstrijden onderuit.

Ten Hag maakt einde aan bizarre reeks van Rodri
© Pro Shots

Rodri was een zekerheidje voor manager Pep Guardiola. Meermaals grapte hij dat zijn ploeg met de Spanjaard in de basis niet te verslaan was en op basis van de statistieken klopt dat ook. Nadat Manchester City in februari van 2023 onderuit ging bij Tottenham Hotspur, verloor Rodri niet meer. In de 74ste wedstrijd ging hij onderuit tegen Manchester United.

Na de nederlaag tegen Tottenham uit februari 2023 verloor Manchester City zo nu en dan wedstrijden, maar daarin deed Rodri niet mee. The Citizens verloren dit seizoen in competitieverband van Wolverhampton Wanderers, Arsenal en Aston Villa. Tegen de eerstgenoemde twee tegenstanders zat Rodri een schorsing uit, tegen Aston Villa werd hij op de bank gehouden omdat hij op scherp stond. In de League Cup verloor Manchester City van Newcastle United, maar Rodri zat toen niet bij de selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.