'Bayern München bereikt akkoord met Burnley over Kompany'

Reacties

De kogel is door de kerk: Vincent Kompany wordt de nieuwe trainer van Bayern München. Der Rekordmeister heeft volgens de Duitse tak van Sky Sports een akkoord bereikt met Burnley over de overgang van de Belgische trainer.

'Bayern München bereikt akkoord met Burnley over Kompany'

Bayern werd het eerder deze week al eens met Kompany over een contract voor drie seizoenen, maar moest Burnley nog wel overtuigen. De degradant uit de Premier League ontvangt volgens verschillende media een vergoeding van tien tot twaalf miljoen euro.

Bayern heeft na verschillende afwijzingen van trainers nu dus wel beet. Nadat Thomas Tuchel zijn vertrek bekendmaakte was Bayern bezig met Xabi Alonso, Hansi Flick, Roger Schmidt, Ralf Rangnick, Oliver Glasner, Erik ten Hag en wederom Tuchel, maar telkens kreeg de club een 'nee'.

Dat de club voor Kompany gaat, blijft zeer opvallend. De 38-jarige Belg stond als hoofdtrainer alleen aan het roer bij Anderlecht en Burnley, met wie hij degradeerde uit de Premier League. Toch heeft Bayern er vertrouwen in dat zijn manier van werken past bij een club uit het hogere segment.

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.