Bayern München houdt Bakayoko in de gaten

Reacties

Johan Bakayoko is in beeld bij Bayern München. Dat kan niet los worden gezien van de naderende aanstelling van Vincent Kompany, die Der Rekordmeister terug moet zien te brengen naar de top van de Bundesliga.

Bayern München houdt Bakayoko in de gaten

Bakayoko stond vorige zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Burnley. Als het aan Kompany lag, speelde zijn landgenoot afgelopen seizoen in de Premier League. Dat ging niet door. Ook Brentford en Paris Saint-Germain kregen nul op het rekest. Bakayoko besloot PSV trouw te blijven en zette dit seizoen de volgende stap in zijn ontwikkeling.

Dat betekent dat het getouwtrek opnieuw kan beginnen. PSG is nog altijd een gegadigde en ook Bayern München hoort bij de geïnteresseerde clubs. De nummer drie van de Bundesliga is dicht bij een akkoord met Kompany. De Belgische oefenmeester hoopt nog altijd op een samenwerking met Bakayoko en lijkt een nieuwe poging te willen wagen.

Bakayoko speelde dit seizoen een belangrijke rol in de 25ste landstitel van PSV. In 33 Eredivisie-duels kwam de vleugelaanvaller tot twaalf doelpunten en negen assists. Bakayoko beschikt in Eindhoven nog over een tweejarig contract.

'Bakayoko is uitzonderlijk, dat mag hij bewijzen bij City of Real Madrid'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.