SC Heerenveen - Go Ahead Eagles

Na een doelpuntloze eerste helft heeft Go Ahead Eagles het duel met Heerenveen in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won Go Ahead de uitwedstrijd in de Eredivisie zaterdag met 2-0. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 56ste minuut tot Jakob Breum scoorde en zo Go Ahead Eagles op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Go Ahead Eagles werd vlak voor tijd gemaakt door Victor Edvardsen, met een assist van Søren Tengstedt. In de laatste vijf wedstrijden heeft Heerenveen één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Go Ahead Eagles drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Op zondag 25 februari staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Heerenveen speelt om 20.00 uur in het Kras Stadion uit tegen FC Volendam. Go Ahead Eagles neemt het om 14.30 uur uit op tegen Twente in De Grolsch Veste.