PEC Zwolle - SC Heerenveen

PEC Zwolle keek bij de rust tegen een 1-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen Heerenveen in de Eredivisie. In de tweede helft kwam Zwolle goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. Het bezoekende team startte goed en nam na 7 minuten de leiding via Anas Tahiri. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Younes Namli gelijk namens PEC Zwolle. Lennart Thy bracht PEC Zwolle op voorsprong in de 73ste minuut na een assist van Namli. De gelijkmaker voor Heerenveen werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Ché Nunnely. In de laatste vijf wedstrijden heeft PEC Zwolle één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Heerenveen twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van PEC Zwolle dit seizoen. De volgende speeldag speelt PEC Zwolle uit tegen AZ, op zaterdag 20 januari om 20.00 uur. Heerenveen speelt vrijdag 19 januari om 20.00 uur uit tegen Excelsior.