Go Ahead Eagles - NEC

Go Ahead Eagles had een moeilijke start in de wedstrijd tegen NEC. NEC stond bij rust met 0-1 voor, maar Go Ahead kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. Het duel eindigde in 2-2. NEC nam de leiding kort voor de rust toen Magnus Mattsson scoorde. Bas Kuipers maakte gelijk namens Go Ahead Eagles in de 74ste minuut na een assist van Bobby Adekanye. Met nog zeven minuten te spelen scoorde Tjaronn Chery en kwam NEC op voorsprong, op aangeven van Kodai Sano. De gelijkmaker voor Go Ahead Eagles werd gemaakt door Victor Edvardsen. Dat betekent dat NEC nu zesde wedstrijden achter elkaar ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft Go Ahead Eagles één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NEC drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Go Ahead Eagles dit seizoen. Met 27 punten staat Go Ahead Eagles op de zesde plaats, terwijl NEC met 26 punten op de zevende plek staat. In de volgende wedstrijd speelt Go Ahead Eagles op zondag 4 februari om 12.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Vitesse. NEC speelt zaterdag 3 februari om 21.00 uur thuis tegen Heracles.