GVVV - NEC

NEC ging woensdag stevig tekeer in de uitwedstrijd in de KNVB Beker 2nd Round tegen GVVV. De thuisploeg droop af met een 1-6 nederlaag. Roberto González opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Elayis Tavsan. NEC vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0 toen Dirk Proper scoorde in de 11de minuut. González bracht in de 27ste minuut de uitploeg op 3-0. Tavsan bracht in de 38ste minuut NEC op een grotere voorsprong, op aangeven van González. Magnus Mattsson bracht in de 42ste minuut NEC op een grotere voorsprong met 5-0, met een assist van Calvin Verdonk. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Koki Ogawa en bouwde de marge verder uit na een assist van Tavsan. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Byron Burgering namens GVVV na een assist van Justin Spies. Maar GVVV was niet bij machte vaker te scoren.

GVVV en NEC hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.